Menu
Your Cart

Všetky produkty

DIGITÁLNY
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru KUCHÁRKlasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru KUCHÁR  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?   Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.    UŽ STE ..
36,00€
Bez DPH:30,00€
DIGITÁLNY
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru KUCHÁRKlasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru KUCHÁR  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?   Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.    UŽ STE ..
36,00€
Bez DPH:30,00€
DIGITÁLNY
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru KUCHÁRKlasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru KUCHÁR  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?   Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.    UŽ STE ..
36,00€
Bez DPH:30,00€
DIGITÁLNY
Digitálna učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený preh..
24,00€
Bez DPH:20,00€
DIGITÁLNY
Cieľom digitálnej učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristi..
24,00€
Bez DPH:20,00€
DIGITÁLNY
Digitálna učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem..
24,00€
Bez DPH:20,00€
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2019/10421:15-A1001 Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich..
24,00€
Bez DPH:21,82€
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2017/2497:39-640A Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii p..
24,00€
Bez DPH:21,82€
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/8985:9-A2201 Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých ..
24,00€
Bez DPH:21,82€
Zobrazenie 1 až 9 z 9 (1 stránok)