TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR
Učebnica pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR
Učebnica pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
24,00€
Bez DPH: 21,82€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-384-7
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2015-6803/13915:4-100C
Učebnica poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V učebnici je tiež rozpracovaná metodika prevádzkovej kontroly, skladovanie, expedícia a predaj pekárskych výrobkov a výrobno-technická evidencia.
Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 136 |
Formát | A4 |
Jazyk | slovenský |
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
- Jemné pečivo z lístkového cesta
- Jemné pečivo z chemicky kypreného cesta
- Jemné pečivo zo šľahaných hmôt
- Ostatné pekárske výrobky
- Pekárske náplne a polevy
- Prevádzková kontrola
- Skladovanie a expedícia
- Výrobno-technická evidencia
- Predaj pekárskych výrobkov