TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru MÄSIAR
Učebnica pre 3. ročník učebného odboru MÄSIAR.
Učebnica pre 3. ročník učebného odboru MÄSIAR.
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-743-2
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR číslo 2021/16266:5-A2201
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.
Učebnice TECHNOLÓGIA pre učebný odbor MÄSIAR sú pomôckou pre žiakov pri získavaní odborných vedomostí a poznatkov.
Zameriavajú sa na teoretické základy, niektoré princípy výroby v mäsovom priemysle a technologické postupy používané v mäsovom priemysle.
Každá kapitola sa v učebniciach končí úlohami, ktoré nemajú len funkciu opakovania a utvrdzovania učiva, ale prinášajú aj problémový moment do učenia sa žiakov.
Učebnice popri nabádaní k práci s literatúrou a internetom podnecujú tvorivosť, samostatnosť a rozširujú zručnosti študentov.
Rozvíjajú medzipredmetové vzťahy.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 108 |
Formát | A4 |
Jazyk | slovenský |
Autorka: Ing. Eva Hudeková
- Technológia výroby mäsových výrobkov
- Predaj mäsových výrobkov
- Výroba konzerv
- Spracovanie tukového tkaniva
- Spracovanie hydiny
- Spracovanie rýb
- Spracovanie ostatných zvierat
- Predaj výrobkov studenej kuchyne