TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁR
Učebnica pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁR.
Učebnica pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁR.
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-162-1
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/8987:9-A2201
Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality cukrárenských výrobkov, baleniu, skladovaniu a preprave polotvarov a výrobkov a evidencii.
Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru CUKRÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
Základné učivo je vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy či úlohy na overenie vedomostí s námetmi na uvažovanie, ale aj slovník cudzích a menej známych výrazov.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 168 |
Formát | A4 |
Jazyk | slovenský |
Autorka: Ing. Gabriela Sládečková
- Ozdoby a príprava hmôt
- Špeciálne výrobky
- Kysnuté cesto
- Reštauračné múčniky
- Zmrzliny
- Oblátky
- Diétne cukrárske výrobky
- Hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov
- Balenie, skladovanie a preprava
- polotovarov a výrobkov
- Výrobno-technická evidencia