TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR – 2. časť.
TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR – 2. časť.
24,00€
Bez DPH: 21,82€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-742-5
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/9190:18-A2201
Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho zrenia cez jeho delenie, tvarovanie, úpravu pred samotným pečením až po jeho pečenie. V závere sa žiaci naučia hodnotiť kvalitu pečiva a oboznámia sa s podmienkami a spôsobmi jeho expedície k odberateľom. Základné učivo je doplnené rozširujúcimi informáciami, zaujímavosťami a slovníčkom cudzích a menej známych výrazov.
Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 84 |
Formát | A4 |
Jazyk | slovenský |
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
- Kyprenie pšeničných ciest
- Výroba a zrenie pšeničných ciest
- Delenie a tvarovanie pšeničných ciest
- Dokysnutie vytvarovaných cestových kusov
- Úprava pečiva pred pečením
- Pečenie pečiva
- Hodnotenie kvality pečiva
- Expedícia pečiva