TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru MÄSIAR
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru MÄSIAR.
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru MÄSIAR.
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8900-357-4
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR číslo 2021/16988:5-A2201
Učebnica pre prvý ročník sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom osvojení si učiva.
Učebnice TECHNOLÓGIA pre učebný odbor MÄSIAR sú pomôckou pre žiakov pri získavaní odborných vedomostí a poznatkov.
Zameriavajú sa na teoretické základy, niektoré princípy výroby v mäsovom priemysle a technologické postupy používané v mäsovom priemysle.
Každá kapitola sa v učebniciach končí úlohami, ktoré nemajú len funkciu opakovania a utvrdzovania učiva, ale prinášajú aj problémový moment do učenia sa žiakov.
Učebnice popri nabádaní k práci s literatúrou a internetom podnecujú tvorivosť, samostatnosť a rozširujú zručnosti študentov.
Rozvíjajú medzipredmetové vzťahy.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 72 |
Formát | A4 |
Jazyk | slovenský |
Autorka: Ing. Eva Hudeková
- Bezpečnosť pri práci a hygiena v mäsovom priemysle
- Surovina mäsového priemyslu
- Chemické zloženie a stavba mäsa
- Nákup jatočných zvierat
- Organizácia mäsového priemyslu