SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR
Učebnica pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR.
SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR
Učebnica pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR.
24,00€
Bez DPH: 21,82€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-161-4
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2017/2497:29-640A
Učebnica oboznamuje budúcich cukrárov s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním a použitím surovín v cukrárskej výrobe. V jednotlivých kapitolách sú rozpracované tieto skupiny cukrárskych surovín: ovocie, ovocné výrobky, orechy, olejniny, strukoviny, kakao, čokoláda, pochutiny (káva, čaj, koreniny, arómy, ocot) a rôsolotvorné látky.
- Obsahovo na seba učebnice SUROVINY – učebný odbor CUKRÁR pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
- Učivo rozpracované v učebniciach nadväzuje na poznatky z chémie, cukrárskej technológie a odborného výcviku.
- Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 88 |
Formát | A4 |
Jazyk | slovenský |
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
• Ovocie a ovocné výrobky
• Orechy, olejniny a strukoviny
• Kakao a čokoláda
• Pochutiny
• Rôsolotvorné látky