TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR.
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR.
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-554-4
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/8987:9-A2201
Učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta. Záverečná kapitola sa venuje roztokom a sústavám používaným v cukrárskej výrobe. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na uvažovanie, ale aj slovníček cudzích a menej známych výrazov.
Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru CUKRÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 144 |
Formát | A4 |
Jazyk | slovenský |
Rok vydania | Druhé vydanie, 2019 (dotlač 2021) |
Autorka: Ing. Gabriela Sládečková
• História cukrárenskej a cukrovinkárskej výroby
• Prepočty surovinových noriem
• Úprava cukru varením
• Cukrárske náplne a cukrárske krémy
• Polevy
• Tuhé tukové cestá
• Čajové a parížske pečivo
• Odpaľované cesto