SUROVINY pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR
Učebnica pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
SUROVINY pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR
Učebnica pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
24,00€
Bez DPH: 21,82€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-380-9
Učebnica poskytuje ucelené informácie o surovinách – tuky, vajcia, pochutiny, orechy a iné olejnaté semená, o ich použití a význame v pekárskej výrobe. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.
- Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
- Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
- Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
- Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 128 |
Formát | 205 x 260 mm |
Jazyk | slovenský |
Autorka: Ing. Gabriela Sládečková
• Tuky
• Vajcia
• Ovocie
• Pochutiny
• Orechy a olejnaté semená