SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR
Učebnica pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR.
SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR
Učebnica pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR.
24,00€
Bez DPH: 21,82€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-377-9
Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a zlepšujúcich prípravkoch, ich použití v pekárskej výrobe a ich vplyvu na technologické procesy a kvalitu výrobku. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.
- Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
- Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
- Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
- Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 120 |
Formát | 205 x 260 mm |
Jazyk | slovenský |
Autorka: Ing. Gabriela Sládečková
• Cukor a iné sladidlá
• Mlieko a mliečne výrobky
• Voda
• Soľ
• Zlepšujúce prípravky