DIGI TOVAROZNALECTVO 3 POTRAVINÁRSTVO
Digitálna učebnica pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo.
Digitálna učebnica pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo.
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-142-5
DIGITÁLNA UČEBNICA pre 3. ročník stredných odborných škôl študijného odboru potravinárstvo obsahovo zahŕňa tematické celky zamerané na potravinový tovar rastlinného pôvodu, rozpracované je rozdelenie tovaru so zameraním na potravinový tovar, jeho zloženie, úžitkové vlastnosti, kvalitu a jej hodnotenie. Ďalšie kapitoly poskytujú ucelené informácie o charakteristike druhoch, vlastnostiach a podmienkach skladovania jednotlivých komodít potravinového tovaru.
Digitálna učebnica vychádza z úspešného titulu v tlačenej podobe s rovnakým názvom, ktorý má odporúčaciu doložku MŠVVaŠ SR číslo č. 2019/10421:23-A1001
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorky:
Ing. Gabriela Dubová
Ing. Gabriela Sládečková
Úvod do tovaroznalectvo
Cukor, med, škrob, kypriace prostriedky
Čokoláda a cukrovinky
Obilniny, mlynárske výrobky, strukoviny, olejniny
Pekárske a cukrárske výrobky
Alkoholické a nealkoholické nápoje
Pochutiny
Ovocie a zelenina