DIGI TECHNOLÓGIA 3 PEKÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
DIGI TECHNOLÓGIA 3 PEKÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-160-9
Učebnica poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V učebnici je tiež rozpracovaná metodika prevádzkovej kontroly, skladovanie, expedícia a predaj pekárskych výrobkov a výrobno-technická evidencia.
Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov..
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
- Jemné pečivo z lístkového cesta
- Jemné pečivo z chemicky kypreného cesta
- Jemné pečivo zo šľahaných hmôt
- Ostatné pekárske výrobky
- Pekárske náplne a polevy
- Prevádzková kontrola
- Skladovanie a expedícia
- Výrobno-technická evidencia
- Predaj pekárskych výrobkov