DIGI TECHNOLÓGIA 3 MÄSIAR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru MÄSIAR.
DIGI TECHNOLÓGIA 3 MÄSIAR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru MÄSIAR.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-407-5
Digitálna učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Eva Hudeková
- Technológia výroby mäsových výrobkov
- Predaj mäsových výrobkov
- Výroba konzerv
- Spracovanie tukového tkaniva
- Spracovanie hydiny
- Spracovanie rýb
- Spracovanie ostatných zvierat
- Predaj výrobkov studenej kuchyne