DIGI TECHNOLÓGIA 3 KUCHÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru KUCHÁR.
DIGI TECHNOLÓGIA 3 KUCHÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru KUCHÁR.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-402-0
Digitálna učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autori:
Ing. Karol Gara
Ing. Daniela Máziková
Jaroslava Gogová
Ing. Ľudmila Verčimáková
Ján Motola
Ing. Alena Brandšteterová
- Príprava jedál z rýb, sladkovodných živočíchov a plodov mora
- Príprava jedál z hydiny
- Príprava jedál zo zveriny
- Príprava jedál studenej kuchyne
- Príprava jedál na objednávku
- Reštauračné múčniky a cukrárske výrobky
- Medzinárodná gastronómia
- Príprava diétnych jedál a princípy diferencovanej stravy a vegetariánstva