DIGI TECHNOLÓGIA 2 PEKÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR.

DIGI TECHNOLÓGIA 2 PEKÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR.
26,50€
Bez DPH: 25,24€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-156-2
Digitálna učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.
Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov..
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
- Mikroorganizmy v pekárskej výrobe
- Kvasné procesy
- Vedenie kvasov z mikrobiologického hľadiska
- Suroviny na výrobu chleba
- Výroba a vedenie ražných kvasov
- Výroba a zrenie chlebového cesta
- Technologické výpočty
- Delenie a tvarovanie chlebového cesta
- Pečenie chleba
- Hodnotenie kvality chleba