DIGI TECHNOLÓGIA 2 MÄSIAR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru MÄSIAR.
DIGI TECHNOLÓGIA 2 MÄSIAR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru MÄSIAR.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-405-1
Digitálna učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Eva Hudeková
- Jatočná výroba
- Chladenie a mrazenie mäsa
- Delenie mäsa jatočných zvierat
- Predaj mäsa
- Výroba lahôdkarských výrobkov
- Mäsová výroba