DIGI TECHNOLÓGIA 2 KUCHÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru KUCHÁR.
DIGI TECHNOLÓGIA 2 KUCHÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru KUCHÁR.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 987-80-8280-401-3
Cieľom digitálnej učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autori:
Ing. Karol Gara
Ing. Daniela Máziková
Jaroslava Gogová
Ing. Ľudmila Verčimáková
Ján Motola
Ing. Alena Brandšteterová
- Technologický postup prípravy bezmäsitých jedál
- Technologický postup prípravy jednoduchých múčnych jedál a múčnikov
- Technologický postup prípravy jedál z hovädzieho mäsa
- Technologický postup prípravy jedál z teľacieho mäsa
- Technologický postup prípravy jedál z bravčového mäsa
- Technologický postup prípravy jedál z baranieho mäsa
- Technologický postup prípravy jedál z mäsa ostatných jatočných zvierat
- Technologický postup prípravy jedál z mletého mäsa