DIGI TECHNOLÓGIA 1 PEKÁR, 2. časť
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť.
DIGI TECHNOLÓGIA 1 PEKÁR, 2. časť
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-168-5
Súčasťou digitálnej učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho zrenia cez jeho delenie, tvarovanie, úpravu pred samotným pečením až po jeho pečenie. V závere sa žiaci naučia hodnotiť kvalitu pečiva a oboznámia sa s podmienkami a spôsobmi jeho expedície k odberateľom. Základné učivo je doplnené rozširujúcimi informáciami, zaujímavosťami a slovníčkom cudzích a menej známych výrazov.
Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov..
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
- Kyprenie pšeničných ciest
- Výroba a zrenie pšeničných ciest
- Delenie a tvarovanie pšeničných ciest
- Dokysnutie vytvarovaných cestových kusov
- Úprava pečiva pred pečením
- Pečenie pečiva
- Hodnotenie kvality pečiva
- Expedícia pečiva