DIGI SUROVINY 3 PEKÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA SUROVINY pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
DIGI SUROVINY 3 PEKÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA SUROVINY pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-352-8
Digitálna učebnica poskytuje ucelené informácie o surovinách – tuky, vajcia, pochutiny, orechy a iné olejnaté semená, o ich použití a význame v pekárskej výrobe. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.
- Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
- Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
- Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
- Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Gabriela Sládečková
• Tuky
• Vajcia
• Ovocie
• Pochutiny
• Orechy a olejnaté semená