DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 2. časť
DIGITÁLNY
Digitálna učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo, 2. časť.
DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 2. časť
DIGITÁLNY
Digitálna učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo, 2. časť.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-259-0
Digitálna učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová
Stanovenie sacharidov, bielkovín
Stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov
Posudzovanie potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy