DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 1. časť
DIGITÁLNY
Digitálna učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.
DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 1. časť
DIGITÁLNY
Digitálna učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-255-2
Digitálna učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová
Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v laboratóriu
Odber a príprava vzoriek na analýzu
Senzorické hodnotenie
Stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a minerálnych látok