DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 3. časť
DIGITÁLNY
Tretia časť digitálnej učebnice analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.
DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 3. časť
DIGITÁLNY
Tretia časť digitálnej učebnice analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-263-7
Digitálna učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Rok vydania | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová
Analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva
Analytické hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov