Menu
Your Cart

DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 3. časť

DIGITÁLNY

Tretia časť digitálnej učebnice analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.

DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 3. časť
DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 3. časť
DIGITÁLNY

Tretia časť digitálnej učebnice analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8280-263-7


Digitálna učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   





Ďalšie informácie
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Rok vydania Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice

Autorka: Ing. Alena Brandšteterová

Analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva

Analytické hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov