DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 3 CUKRÁR
ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁR a k tomu tlačená učebnica vo výhodnom balíku.
ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁR a k tomu tlačená učebnica vo výhodnom balíku.
- Dostupnosť: Na sklade
Balík obsahuje:
- Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁR
- Klasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁR
Kombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces.
Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality cukrárenských výrobkov, baleniu, skladovaniu a preprave polotvarov a výrobkov a evidencii.
Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru CUKRÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna + tlačená učebnica |
Typ produktu | RAABE DIGITAL + učebnica |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica |
Autorka: Ing. Gabriela Sládečková
Ozdoby a príprava hmôt
Špeciálne výrobky
Kysnuté cesto
Reštauračné múčniky
Zmrzliny
Oblátky
Diétne cukrárske výrobky
Hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov
Balenie, skladovanie a preprava
polotovarov a výrobkov
Výrobno-technická evidencia