DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 2 PEKÁR
Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.
Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.
- Dostupnosť: Na sklade
Balík obsahuje:
- Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR
- Klasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR
Kombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces.
Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna + tlačená učebnica |
Typ produktu | RAABE DIGITAL + učebnica |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica |
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
Mikroorganizmy v pekárskej výrobe
Kvasné procesy
Vedenie kvasov z mikrobiologického hľadiska
Suroviny na výrobu chleba
Výroba a vedenie ražných kvasov
Výroba a zrenie chlebového cesta
Technologické výpočty
Delenie a tvarovanie chlebového cesta
Pečenie chleba
Hodnotenie kvality chleba