Menu
Your Cart

DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 2 PEKÁR

Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.

DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 2 PEKÁR
DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 2 PEKÁR

Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.

36,00€
Bez DPH: 30,00€
  • Dostupnosť: Na sklade



Balík obsahuje:


Kombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces. 

Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

   Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna + tlačená učebnica
Typ produktu RAABE DIGITAL + učebnica
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica

Autorka: Ing. Gabriela Dubová

Mikroorganizmy v pekárskej výrobe

Kvasné procesy

Vedenie kvasov z mikrobiologického hľadiska

Suroviny na výrobu chleba

Výroba a vedenie ražných kvasov

Výroba a zrenie chlebového cesta

Technologické výpočty

Delenie a tvarovanie chlebového cesta

Pečenie chleba

Hodnotenie kvality chleba