Menu
Your Cart

DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 1 PEKÁR 2. časť

Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR - 2. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.

DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 1 PEKÁR 2. časť
DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 1 PEKÁR 2. časť

Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR - 2. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.

36,00€
Bez DPH: 30,00€
  • Dostupnosť: Na sklade



Balík obsahuje:


Kombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces. 

Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho zrenia cez jeho delenie, tvarovanie, úpravu pred samotným pečením až po jeho pečenie. V závere sa žiaci naučia hodnotiť kvalitu pečiva a oboznámia sa s podmienkami a spôsobmi jeho expedície k odberateľom. Základné učivo je doplnené rozširujúcimi informáciami, zaujímavosťami a slovníčkom cudzích a menej známych výrazov.


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

   Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna + tlačená učebnica
Typ produktu RAABE DIGITAL + učebnica
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica

Autorka: Ing. Gabriela Dubová

Kyprenie pšeničných ciest

Výroba a zrenie pšeničných ciest

Delenie a tvarovanie pšeničných ciest

Dokysnutie vytvarovaných cestových kusov

Úprava pečiva pred pečením

Pečenie pečiva

Hodnotenie kvality pečiva

Expedícia pečiva