DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 1 PEKÁR 2. časť
Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR - 2. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.
Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR - 2. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.
- Dostupnosť: Na sklade
Balík obsahuje:
- Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť
- Klasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť
Kombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces.
Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho zrenia cez jeho delenie, tvarovanie, úpravu pred samotným pečením až po jeho pečenie. V závere sa žiaci naučia hodnotiť kvalitu pečiva a oboznámia sa s podmienkami a spôsobmi jeho expedície k odberateľom. Základné učivo je doplnené rozširujúcimi informáciami, zaujímavosťami a slovníčkom cudzích a menej známych výrazov.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna + tlačená učebnica |
Typ produktu | RAABE DIGITAL + učebnica |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica |
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
Kyprenie pšeničných ciest
Výroba a zrenie pšeničných ciest
Delenie a tvarovanie pšeničných ciest
Dokysnutie vytvarovaných cestových kusov
Úprava pečiva pred pečením
Pečenie pečiva
Hodnotenie kvality pečiva
Expedícia pečiva