Menu
Your Cart

DIGI a PRINT SUROVINY 1 CUKRÁR, 1. časť

Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR - 1. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.

DIGI a PRINT SUROVINY 1 CUKRÁR, 1. časť
DIGI a PRINT SUROVINY 1 CUKRÁR, 1. časť

Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR - 1. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.

36,00€
Bez DPH: 30,00€
  • Dostupnosť: Na sklade



Balík obsahuje:


Kombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces. 

Digitálna učebnica obsahuje informácie o pôvode cukrárskych surovín, o ich zložení a význame pre ľudský organizmus z hľadiska energetickej a biologickej hodnoty. Posúdenie akosti cukrárskych surovín, poznanie príčin ich kazenia, zásady správneho skladovania a ošetrovania surovín sú rozpracované v štvrtej kapitole. V ďalších kapitolách sa žiaci oboznámia s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním, ako aj použitím surovín v cukrárskej výrobe.

  • Obsahovo učebnica prináša učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
  • Učivo rozpracované v učebnici nadväzuje na poznatky z chémie, cukrárskej technológie a odborného výcviku.
  • Okrem teórie prináša aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu.

 Spoločne tak predstavujú jedinečnú a atraktívnu formu vzdelávania.


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

   Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna + tlačená učebnica
Typ produktu RAABE DIGITAL + učebnica
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica

Autorka: Ing. Gabriela Dubová


• Zloženie a vlastnosti potravín

• Výživa ľudí

• Akostné znaky surovín

• Cukor a iné sladidlá

• Obilniny a múky