DIGI A PRINT ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 3. časť
Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník ŠO potravinárstvo – 3. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.
Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník ŠO potravinárstvo – 3. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.
- Dostupnosť: Na sklade
Balík obsahuje:
- Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 3. časť
- Klasickú tlačenú učebnicu ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 3. časť
Kombinácia klasickej učebnice a digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces.
Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna + tlačená učebnica |
Typ produktu | RAABE DIGITAL + učebnica |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica |
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová
Analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva
Analytické hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov