DIGI A PRINT ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 2. časť
Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník ŠO potravinárstvo – 2. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.
Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník ŠO potravinárstvo – 2. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.
- Dostupnosť: Na sklade
Balík obsahuje:
- Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 2. časť
- Klasickú tlačenú učebnicu ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 2. časť
Kombinácia klasickej učebnice a digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces.
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna + tlačená učebnica |
Typ produktu | RAABE DIGITAL + učebnica |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica |
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová
Stanovenie sacharidov, bielkovín
Stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov
Posudzovanie potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy