Menu
Your Cart

DIGI A PRINT ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 2. časť

Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník ŠO potravinárstvo – 2. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.

DIGI A PRINT ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 2. časť
DIGI A PRINT ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 2. časť

Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník ŠO potravinárstvo – 2. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.

36,00€
Bez DPH: 30,00€
  • Dostupnosť: Na sklade



Balík obsahuje:

Kombinácia klasickej učebnice a digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces. 

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti. 


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

  Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna + tlačená učebnica
Typ produktu RAABE DIGITAL + učebnica
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica

Autorka: Ing. Alena Brandšteterová

Stanovenie sacharidov, bielkovín

Stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov

Posudzovanie potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy