ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 3. časť
Tretia časť učebnice analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.
Tretia časť učebnice analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-661-9
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR číslo 2021/9253:27-A2201
Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – špecifické stanovenia pre mäso a mäsové výrobky, mlieko a mliečne výrobky, cukor a cukrovinky, obilniny a cereálie a výrobky z nich vrátane chleba a pečiva, produkty kvasnej výroby – pivo, víno, liehoviny a produkty konzervárenského spracovania.
Okrem nadstavbového štúdia v stredných odborných školách so zameraním na potravinárstvo sú tieto učebnice vhodné aj pre všetky príbuzné odbory s vyučovaním analytickej alebo potravinárskej chémie.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 188 |
Formát | 205 x 265 |
Jazyk | slovenský |
Rok vydania | 2007 |
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová
Analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva
Analytické hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov