SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR – 2. časť.
SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR – 2. časť.
24,00€
Bez DPH: 21,82€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-807-1
Učebnica poskytuje prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe, vrátane ich skladovania a využitia. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.
- Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
- Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
- Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
- Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 90 |
Formát | 205 x 260 mm |
Jazyk | slovenský |
Autorka: Ing. Gabriela Sládečková
• Múka
• Hodnotenie kvality múky
• Skladovanie múky
• Kypriace prostriedky