Menu
Your Cart

SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časť

Učebnica pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR – 1. časť.

SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časť
SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časť

Učebnica pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR – 1. časť.

24,00€
Bez DPH: 21,82€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8091-802-6

schval,

Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/9294:9-A2201

Učebnica poskytuje prehľadné informácie o výžive človeka, základných živinách a o ich zastúpení v potravinách. V ďalších tematických celkoch sú spracované informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.

  • Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
  • Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
  • Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
  • Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
Ďalšie informácie
Počet strán 100
Formát 205 x 260 mm
Jazyk slovenský
Rok vydania 2022

Autorka: Ing. Gabriela Sládečková

• Základné informácie o výžive človeka

• Živiny a ich zastúpenie v potravinách

• Druhy surovín využívaných v pekárskej výrobe