SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časť
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR – 1. časť.
SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časť
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR – 1. časť.
24,00€
Bez DPH: 21,82€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-802-6
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/9294:9-A2201
Učebnica poskytuje prehľadné informácie o výžive človeka, základných živinách a o ich zastúpení v potravinách. V ďalších tematických celkoch sú spracované informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.
- Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
- Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
- Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
- Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 100 |
Formát | 205 x 260 mm |
Jazyk | slovenský |
Rok vydania | 2022 |
Autorka: Ing. Gabriela Sládečková
• Základné informácie o výžive človeka
• Živiny a ich zastúpenie v potravinách
• Druhy surovín využívaných v pekárskej výrobe