Menu
Your Cart

ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 2. časť

Učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.

ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 2. časť
ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 2. časť

Učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.

24,00€
Bez DPH: 21,82€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8091-649-7

schval.

Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR číslo 2021/9253:26-A2201

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti. 

Okrem nadstavbového štúdia v stredných odborných školách so zameraním na potravinárstvo sú tieto učebnice vhodné aj pre všetky príbuzné odbory s vyučovaním analytickej alebo potravinárskej chémie.


Ďalšie informácie
Počet strán 112
Formát 205 x 265
Jazyk slovenský
Rok vydania 2006

Autorka: Ing. Alena Brandšteterová


Stanovenie sacharidov, bielkovín

Stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov

Posudzovanie potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy