ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 2. časť
Učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.
Učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-649-7
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR číslo 2021/9253:26-A2201
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti.
Okrem nadstavbového štúdia v stredných odborných školách so zameraním na potravinárstvo sú tieto učebnice vhodné aj pre všetky príbuzné odbory s vyučovaním analytickej alebo potravinárskej chémie.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 112 |
Formát | 205 x 265 |
Jazyk | slovenský |
Rok vydania | 2006 |
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová
Stanovenie sacharidov, bielkovín
Stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov
Posudzovanie potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy