ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 1. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba
Učebnica analytickej chémie pre 1. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.
ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 1. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba
Učebnica analytickej chémie pre 1. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.
24,00€
Bez DPH: 21,82€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-645-9
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/9306:9-A2201
Učebnica obsahuje učivo tematických celkov základné operácie a pracovná technika, základy vážkovej a odmernej analýzy a inštrumentálne metódy v chemickej analýze potravín. Okrem základného učiva obsahuje riešené príklady a úlohy na výpočty, rozširujúce informácie, zaujímavosti z danej oblasti a návody na laboratórne cvičenia. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti. V závere nechýbajú prílohy s tabuľkami a praktickými návodmi k cvičeniam.
Okrem nadstavbového štúdia v stredných odborných školách so zameraním na potravinárstvo sú tieto učebnice vhodné aj pre všetky príbuzné odbory s vyučovaním analytickej alebo potravinárskej chémie.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 172 |
Formát | 205 x 265 |
Jazyk | slovenský |
Rok vydania | 2004 |
Autorka: Ing. Silvia Loffayová
Čo je to analytická chémia?
Chemické rovnováhy – princípy a aplikácie
Inštrumentálna analýza