Digitálna učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta. Záverečná kapitola sa venuje roztokom a sústavám používaným v cukrárskej výrobe. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overen..
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁRKlasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁRKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne ..
Digitálna učebnica svojím obsahom nadväzuje na predchádzajúce učebnice surovín. Poskytuje komplexné informácie o vlastnostiach, zložení, príprave, skladovaní a použití surovín – kypriace prostriedky, surovinové prípravky a zmesi, chemické látky a farbivá v cukrárskej výrobe. Posledná kapitola je ven..
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE SUROVINY pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁRKlasickú tlačenú učebnicu SUROVINY pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁRKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahču..
Jednotlivé kapitoly digitálnej učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality ..
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁRKlasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁRKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne ..
Digitálna učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a ..
Digitálna učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta. Záverečná kapitola sa venuje roztokom a sústavám používaným v cukrárskej výrobe. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overen..
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR, 2. časťKlasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR, 2. časťKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou..
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR, 1. časťKlasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR, 1. časťKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou..
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR, 2. časťKlasickú tlačenú učebnicu SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR, 2. časťKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formo..
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR, 1. časťKlasickú tlačenú učebnicu SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR, 1. časťKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formo..