Učebnica poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V učebnici je tiež ..
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁRKlasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁRKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľ..
Digitálna učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologickýc..
Súčasťou digitálnej učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho zrenia cez jeho delenie, tvarovanie, úpravu pred samotným pečením až po jeho pečenie. V závere sa žiaci naučia hodnotiť kvalitu pečiva a oboznámia sa s podmienkami a spôsobmi jeho expedície k odb..
Prostredníctvom digitálnej učebnice sa žiaci oboznámia s históriou pekárskej výroby, získajú prehľad o sortimente pekárskych výrobkov, naučia sa zásady hygieny, sanitácie a bezpečnosti pri práci, získajú základné zručnosti z oblasti technologických výpočtov. Základné učivo je doplnené rozširujúcimi ..
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁRKlasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁRKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľ..
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časťKlasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časťKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou f..
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časťKlasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časťKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou f..
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2015-6803/13915:4-100CUčebnica poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážan..
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2019/12326:24-A1001Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemy..
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/9190:18-A2201
Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho zrenia cez jeho delenie, tvarovanie, úpravu pred samotným pečením až po jeho pečenie. V závere sa žiaci naučia hodnotiť kvalitu pečiva a oboznámia sa s ..
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/9190:17-A2201
Prostredníctvom učebnice sa žiaci oboznámia s históriou pekárskej výroby, získajú prehľad o sortimente pekárskych výrobkov, naučia sa zásady hygieny, sanitácie a bezpečnosti pri práci, získajú základné zručnosti z oblasti technologických výpočtov..