DIGI TECHNOLÓGIA 1 KUCHÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru KUCHÁR.
DIGI TECHNOLÓGIA 1 KUCHÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru KUCHÁR.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-400-6
Digitálna učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autori:
Ing. Karol Gara
Ing. Daniela Máziková
Jaroslava Gogová
Ing. Ľudmila Verčimáková
Ján Motola
Ing. Alena Brandšteterová
- BOZP
- Hygienické požiadavky pri príprave pokrmov
- Pracovné činnosti vo výrobných strediskách
- Predbežná úprava potravín
- Základné tepelné úpravy potravín
- Normovanie a kalkulácia teplých jedál
- Polievky
- Prílohy a doplnky k jedlám
- Omáčky