DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 2 KUCHÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru KUCHÁR a k tomu tlačená učebnica v jednom výhodnom balíku.
DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 2 KUCHÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru KUCHÁR a k tomu tlačená učebnica v jednom výhodnom balíku.
36,00€
Bez DPH: 30,00€
- Dostupnosť: Na sklade
Balík obsahuje:
- Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru KUCHÁR
- Klasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru KUCHÁR
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna + tlačená učebnica |
Typ produktu | RAABE DIGITAL + učebnica |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica |
Autori:
Ing. Karol Gara
Ing. Daniela Máziková
Jaroslava Gogová
Ing. Ľudmila Verčimáková
Ján Motola
Ing. Alena Brandšteterová
Technologický postup prípravy bezmäsitých jedál
Technologický postup prípravy jednoduchých múčnych jedál a múčnikov
Technologický postup prípravy jedál z hovädzieho mäsa
Technologický postup prípravy jedál z teľacieho mäsa
Technologický postup prípravy jedál z bravčového mäsa
Technologický postup prípravy jedál z baranieho mäsa
Technologický postup prípravy jedál z mäsa ostatných jatočných zvierat
Technologický postup prípravy jedál z mletého mäsa