DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 1 CUKRÁR
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR a k tomu tlačená učebnica v jednom výhodnom balíku.
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR a k tomu tlačená učebnica v jednom výhodnom balíku.
- Dostupnosť: Na sklade
Balík obsahuje:
- Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR
- Klasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR
Kombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces.
Učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta. Záverečná kapitola sa venuje roztokom a sústavám používaným v cukrárskej výrobe. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na uvažovanie, ale aj slovníček cudzích a menej známych výrazov.
Obsahovo na seba učebnice DIGI TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru CUKRÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna + tlačená učebnica |
Typ produktu | RAABE DIGITAL + učebnica |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica |
Autorka: Ing. Gabriela Sládečková
História cukrárenskej a cukrovinkárskej výroby
Prepočty surovinových noriem
Úprava cukru varením
Cukrárske náplne a cukrárske krémy
Polevy
Tuhé tukové cestá
Čajové a parížske pečivo
Odpaľované cesto