DIGI SUROVINY 2 CUKRÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR.
DIGI SUROVINY 2 CUKRÁR
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-998-6
Digitálna učebnica oboznamuje budúcich cukrárov s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním a použitím surovín v cukrárskej výrobe. V jednotlivých kapitolách sú rozpracované tieto skupiny cukrárskych surovín: ovocie, ovocné výrobky, orechy, olejniny, strukoviny, kakao, čokoláda, pochutiny (káva, čaj, koreniny, arómy, ocot) a rôsolotvorné látky.
- Obsahovo učebnica prináša učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
- Učivo rozpracované v učebnici nadväzuje na poznatky z chémie, cukrárskej technológie a odborného výcviku.
- Okrem teórie prináša aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 88 |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
• Ovocie a ovocné výrobky
• Orechy, olejniny a strukoviny
• Kakao a čokoláda
• Pochutiny
• Rôsolotvorné látky