DIGI SUROVINY 1 CUKRÁR, 1. časť
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR, 1. časť.
DIGI SUROVINY 1 CUKRÁR, 1. časť
DIGITÁLNY
DIGITÁLNA UČEBNICA SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR, 1. časť.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-990-0
Digitálna učebnica obsahuje informácie o pôvode cukrárskych surovín, o ich zložení a význame pre ľudský organizmus z hľadiska energetickej a biologickej hodnoty. Posúdenie akosti cukrárskych surovín, poznanie príčin ich kazenia, zásady správneho skladovania a ošetrovania surovín sú rozpracované v štvrtej kapitole. V ďalších kapitolách sa žiaci oboznámia s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním, ako aj použitím surovín v cukrárskej výrobe.
- Obsahovo na seba učebnice SUROVINY – učebný odbor CUKRÁR pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
- Učivo rozpracované v učebniciach nadväzuje na poznatky z chémie, cukrárskej technológie a odborného výcviku.
- Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
• Zloženie a vlastnosti potravín
• Výživa ľudí
• Akostné znaky surovín
• Cukor a iné sladidlá
• Obilniny a múky