Menu
Your Cart

ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 3. časť

Tretia časť učebnice analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.

ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 3. časť
ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 3. časť

Tretia časť učebnice analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.

24,00€
Bez DPH: 21,82€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8091-661-9

schval.

Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR číslo 2021/9253:27-A2201

Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – špecifické stanovenia pre mäso a mäsové výrobky, mlieko a mliečne výrobky, cukor a cukrovinky, obilniny a cereálie a výrobky z nich vrátane chleba a pečiva, produkty kvasnej výroby – pivo, víno, liehoviny a produkty konzervárenského spracovania.

Okrem nadstavbového štúdia v stredných odborných školách so zameraním na potravinárstvo sú tieto učebnice vhodné aj pre všetky príbuzné odbory s vyučovaním analytickej alebo potravinárskej chémie.

Ďalšie informácie
Počet strán 188
Formát 205 x 265
Jazyk slovenský
Rok vydania 2007

Autorka: Ing. Alena Brandšteterová

Analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva

Analytické hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov