ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 1. časť
Učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.
Učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-647-3
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/9253:23-A2201
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti.
Okrem nadstavbového štúdia v stredných odborných školách so zameraním na potravinárstvo sú tieto učebnice vhodné aj pre všetky príbuzné odbory s vyučovaním analytickej alebo potravinárskej chémie.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 128 |
Formát | 205 x 265 |
Jazyk | slovenský |
Rok vydania | 2005 |
Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v laboratóriu
Odber a príprava vzoriek na analýzu
Senzorické hodnotenie
Stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a minerálnych látok