Menu
Your Cart

ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 1. časť

Učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.

ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 1. časť
ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 1. časť

Učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.

24,00€
Bez DPH: 21,82€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8091-647-3

schval.

Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/9253:23-A2201

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti.

Okrem nadstavbového štúdia v stredných odborných školách so zameraním na potravinárstvo sú tieto učebnice vhodné aj pre všetky príbuzné odbory s vyučovaním analytickej alebo potravinárskej chémie.

 

Ďalšie informácie
Počet strán 128
Formát 205 x 265
Jazyk slovenský
Rok vydania 2005
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová


Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v laboratóriu

Odber a príprava vzoriek na analýzu

Senzorické hodnotenie

Stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a minerálnych látok